Férfi OB I.: a Honvéd otthonában folytatjuk…

 In HÍREK
🤽‍♂️

Jön a 2️⃣. bajnoki mérkőzésünk ezen a héten. ⏰ Holnap 19 órától a férfi OB I. 10. fordulójában a Metalcom Szentes a 🆚 Honvéd vendége lesz Budapesten a Kőér utcai uszodában.

Jó emlékekkel térhettünk haza szerdán este Szolnokról, hiszen csapatunk elégedetten értékelhette a patinás együttes otthonában lejátszott mérkőzést. Különösen a védekezésünket dicsérte Komlósi Péter vezetőedző, tizenkét gólt kaptunk. Holnap egy újabb olyan csapat lesz az ellenfelünk, amely nem ritka vendég a nemzetközi kupaporondon, így ellenük is tovább fejleszthetjük a játékunkat támadásban és védekezésben egyaránt.

A Honvéd kilenc lejátszott meccs után a hatodik helyen található a tabellán. Tizenöt pontot szereztek eddig. Öt győzelem és négy vereség a mérlegük. A UVSE-t, a Pécset és az Egert otthon, míg a Kaposvárt és a Vasast idegenben győzték le. Utóbbi siker a múlt hétről a bravúr kategóriájába tartozik, 11–8-as sikert arattak. Idegenben a Szolnokon, illetve a Ferencváros és a BVSC otthonában szenvedtek vereséget – utóbbi szerdai eredmény –, valamint hazai környezetben az OSC-től.

A holnapi mérkőzés lesz az idei harmadik a Honvéd ellen, ugyanis a BENU Magyar Kupa nyolcaddöntőjében novemberben velük találkoztunk. Idegenben szorosabb, 14–10-es vereséget szenvedtünk tőlük még Szilágyi Péter vezetőedző irányítása alatt, míg kevesebb, mint negyvennyolc órával később itthon már nem tudtuk megnehezíteni a dolgukat. A Honvéd egészen az elődöntőig menetelt a kupában, miután a negyeddöntőt sikeresen vette az Eger ellen, a döntőbe jutás viszont az OSC ellen már nem jött össze (12–10) nekik.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #honvéd #budapest #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search