Férfi OB I.: kevés gólt lőttünk…

 In HÍREK
🤽‍♂️

A Honvéd harmadik negyedben mutatott védekezésével nem tudtunk mit kezdeni, a másik három negyedben viszont több részsikert is elértünk. A vége 13–4, legközelebb pénteken 19 órától a Miskolcot fogadjuk.

Honvéd–Metalcom Szentes 13–4 (3–2, 3–1, 6–0, 1–1)
Férfi vízilabda OB I., 10. forduló. Budapest, Kőér utcai uszoda. Vezette: Sándor P., Kovács S.
Honvéd: Farkas D. – Kevi 1, Hessels 2, Ekler B., Kiss B., Gregor 1, Nyíri. Csere: Hosnyánszky, Gergely I., Ekler Zs. 4, Sugár 1, Simon 3, Manhercz Á. 1. Vezetőedző: Szivós Márton.
Metalcom Szentes: Kardos – Pethe, Mátyók, Bozó, Hegedűs 1, Gusarov 2, Hajdú 1. Csere: Makán R., Tapasztó, Chilkó, Kürti-Szabó M., Vismeg B. Vezetőedző: Komlósi Péter.
Gól – emberelőnyből: 12/5, ill. 5/1.
Ötméteresből: 2/1, ill. -.
Kiállítva cserével: Gusarov.
Kipontozódott: Tapasztó.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Komlósi Péter: – Elkezdtünk valamit felépíteni, abba a sorba ez a meccs nem illeszkedett. A Honvédnak két teljesen más védekezése van, erre másfél napunk volt felkészülni. Tudtuk, hogy nem tudunk ebből maximálisan felkészülni, és nem is akartunk, mert mások a céljaink. Azt szeretném, hogy az a játékunk tökéletesen működjön, amit elkezdtünk, és akkor utána lehet színesíteni a taktikai repertoárunkat. A harmadik negyedben a Honvéd a beállós védekezésével bedarált és szétfordult bennünket. Ez pokoli érzés volt, de az ilyen élmények is hozzátartoznak a sporthoz, de nem szabad, hogy ez ellenünk forduljon a következő mérkőzéseinkre.

Összefoglaló:
✍️ Fülöp Bence és Uros Vasics nélkül játszottunk a Honvéd otthonában. Rögtön az első támadásunkból gólt szereztünk Gusarov révén. Átvették a vezetést a hazaiak 2–1-nél, de a második negyed ötödik percéig és 4–3-ig jól tartottuk magunkat. Ezután viszont egy hosszabb gólcsend következett a játékunkban, köszönhetően a fővárosiak speciális védekezésének.

Sorozatban nyolc gólt lőttek, de az utolsó negyedet már ki tudtuk hozni döntetlenre úgyis, hogy tovább fogyatkozott a keretünk.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #honvéd #budapest #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search