Női OB I.: újabb győzelmünk után már 1⃣2⃣ pontunk van…

 In HÍREK
Női OB I.: újabb győzelmünk után már 1️⃣2️⃣ pontunk van 👏🥳

A Szeged után a Tatabánya ellen is itthon tartottuk az összes pontot a női vízilabda OB I.-ben. 🤽‍♀️

Valdor Szentes 🆚 Tatabánya 13–5 (1–0, 5–1, 3–2, 4–2)
Női vízilabda OB I., 9. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Fodor, Füzesi.
Valdor Szentes: Füsti Molnár – Hevesi 1, Mácsai 1, Dankina 3, Tyukász, Kövér-Kis, Tóth F. 2. Csere: Héri N. (kapus), Horváth L., Bicskei 2, Samsonova 2, Bonca 2, Korom, Boldizsár. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Tatabánya: Kovács Do. – Zantleitner H. 1, Zink, Orbán, Felkai 1, Rajna 1, Kovács J. 1. Csere: Szombathelyi (kapus), Zantleitner N., Becsey 1, Zöld, Kovács Da. Vezetőedző: Zantlitner Krisztina.
Gól – emberelőnyből: 3/1, ill. 7/2.
Ötméteresből: 1/1, ill. -.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Gratulálok a győzelemhez a csapatomnak, de az elmúlt években mindig elmondtam, most is elmondom, hogy amit Caniék képviselnek Tatabányán, az hatalmas dolog. Egy fiatal csapattal évek óta helytállnak az OB I.-ben és bravúrokat érnek el. Látszik a koncepció, szisztematikusan ragaszkodnak a játékstílusukhoz, ami követendő példa. Készültünk az M-zónás védekezésükre, megbeszéltük, hogy sakk-mattig járatjuk a labdát, a meccs elején viszont nagyon korán, felelőtlenül lövöldöztük el a labdát. Ezek után rendre veszélyes támadásokat vezettek a vendégek. Az első két negyeddel nem vagyok elégedett, azt át kell beszélnünk, mert csütörtökön újabb mérkőzésünk van, az Eger ellen. A célunk, hogy a jövő heti, BVSC elleni találkozóra minél jobban felkészüljünk, ott viszont ezek a hibák nem férnek bele.

Összefoglaló:
✍️ Kiélezett első negyedet játszottunk a Tatabányával, köszönhetően a vendégek jó védekezésének. Sikerült lefárasztanunk őket, így a második negyedtől kezdődően folyamatosan építettük az előnyünket. A legnagyobb különbséget 12–4-nél mutatta először az eredményjelző.

ℹ️ Csütörtökön 13 órától máris újabb bajnoki vár a női csapatunkra, mivel a kupagyőztes Eger érkezik a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodába.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #tatabánya #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search