E.ON férfi OB I.: megőriztük veretlenségünket!…

 In HÍREK
E.ON férfi OB I.: 🤽‍♂️ megőriztük veretlenségünket! 💪

Változatos mérkőzésen döntetlent játszottunk, így megőriztük veretlenségünket az alsóházban. A 9–12. helyért folytatjuk a bajnokságot az Eger ellen, az egyik fél hetedik pontjáig tartó párharc a 4:1-es vezetésünkről indul majd. #hajráSzentes

UVSE 🆚 Metalcom Szentes 11–11 (3–2, 2–3, 4–4, 2–2)
E.ON férfi vízilabda OB I., középszakasz, alsóház, 5. forduló. Budapest, Komjádi Béla Sportuszoda. Vezette: Tordai, Kollár.
UVSE: Korom – Korbán 1, Besenyei 3, Barics, Hegedűs Cs.,Korbács 3, Bencz 1. Csere: Herczeg, Kardos, Dobricza, Kedves 1, Budai 1, Hegedűs Z. 1. Vezetőedző: Vincze Balázs.
Szentes: Pászti – Asanin 2, Bozó 1, Magyar, Vékony 1, Szatmári 1, Csorba. Csere: Pethe 1, Vismeg B. 2, Biros B. 1, Kürti-Szabó M. 2, Makán R. Vezetőedző: Kis Gábor.
Gól – emberelőnyből: 9/4, il. 11/5.
Ötméteresből: 2/1, ill. 1/1.
Kipontozódott: Kardos, Besenyei, ill. Biros B., Vékony.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Kis Gábor: – Nyerni szerettünk volna, ami gondolom látszott a csapaton, a játékunkon és a kispadon is. Örülök a döntetlennek, mert a végén lőttünk bravúros gólokat is, aminek köszönhetően úgy érzem, ez felér egy győzelemmel. Megtartottuk a veretlenségünket, ami óriási dolog. Az volt a legfontosabb, hogy megmutassuk, érdemes dolgoznunk, és szurkolni nekünk. Haladunk tovább, most már készülünk a helyosztókra, a célunk, hogy a lehető legtöbb meccsünket megnyerjük.

Összefoglaló:
✍️ Izgalmas, küzdelmes és kiélezett. Röviden így jellemezhető az utolsó alsóházi mérkőzésünk, amelyet a tabellát vezető UVSE otthonában játszottunk. Ahhoz, hogy megelőzzük az újpestieket, nyernünk kellett volna, amiért mindent meg is tettünk.
A második negyed közepéig egy gól ott, egy gól itt volt a mérkőzés forgatókönyve. Rendszerint a hazaiak vezettek, akkor viszont 5–4-nél már mi jártunk előrébb. Tíz másodperccel a nagyszünet előtt viszont egyenlíteni tudott az UVSE, 5–5.

Hektikus harmadik negyedet játszottunk. Rögtön az elején visszavették a vezetést a hazaiak, majd a gólgazdag folytatásban egy itt, egy ott volt a séma. Negyvenegy másodperccel a negyed vége előtt Bozó találatával másodszor vezettünk ezen a mérkőzésen 9–8-nál, de sokáig nem örülhettünk neki, mivel még a dudaszó előtt egalizáltak a hazaiak, 9–9.

Villámrajtot vett az Újpest a záró nyolc perc elején, így 11–9-re elléptünk. A kétgólos hátrány tudatában sem remegtünk meg, koncentráltak maradtuk és két perccel a meccs vége előtt Gyima sikeres büntetőjével egyenlítettünk, 11–11. A hátralévő időszakban viszont már nem született gól.

Ezzel veretlenül, a 10. helyen zártuk a középszakasz alsóházi rájátszását 20 ponttal. A 9–12. helyért folytatjuk a bajnokságot, az Eger ellen 4:1-ről itthon kezdünk az egyik fél hetedik pontjáért tartó párharcban.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #uvse #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix



Forrás

Start typing and press Enter to search