MOL női OB I.: vereség Egerben…

 In HÍREK
🤽

A női vízilabda OB I. alapszakaszának utolsó előtti fordulójában vereséget szenvedtünk Egerben. Az utolsó körben, jövő szombaton 18 órától a Győr ellen zárunk itthon. #hajráSzentes

Eger 🆚 Valdor Szentes 23–7 (5–3, 5–0, 7–2)
MOL női vízilabda OB I., alapszakasz, 17. forduló. Eger, Bárány uszoda. Vezette: Sikter, Varga M.
Eger: Torma – Szilágyi D. 6, Borsi 1, Parkes 5, Belorio 1, Bódi, Szellák Cs. 5. Csere: Balogh V. (kapus), Sóti 1, Borsos 1, Lendvai 1, Keserű 2, Pogonyi. Vezetőedző: Sike József.
Szentes: Füsti Molnár – Varga V. 1, Horváth Zs. 1, Dobos J., Hnatyszyn 2, Kövér-Kis, Boldizsár R. 1. Csere: Varga N. (kapus), Tyukász, Bicskei 2, Erdélyi, Horváth L., Matajsz J., Bíró. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 6/4, ill. 8/3.
Ötméteresből: 4/4, ill. -.
Kipontozódott: Pogonyi, ill. Horváth L.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Gratulálok az Eger győzelméhez és a négybe kerüléséhez. Az volt a célunk, hogy megnehezítsük a hazaik dolgát és kevesebb gólt kapjunk. Ez egy negyeden át sikerült. Most sokkal jobban vízilabdáztunk, mint Szentesen, de utána jött a “feketeleves”. Ezt át kell beszélni, de nincs rá sok idő, mert jönnek a fontos helyosztó mérkőzések. Nehéz megemészteni a sok kapott gólt, de volt néhány jó momentumunk is. Meg kell tanulni sokkal alázatosabban vízibdázni. Az Eger más szintet képvisel, sokkal gyorsabban és bátrabban mozognak a vízben.

Összefoglaló:
✍️ Olyan első negyedet produkáltunk, amelyre a jövőben is építkezhetünk akár. 2–1-re még mi vezettünk, majd nyolc perc játék után 5–3 állt az eredményjelzőn. A következő három negyedben már csak az történt a vízben, amit a hazaiak elterveztek, így fölényes sikert arattak.

Az alapszakasz küzdelmeit jövő szombaton 18 órától itthon zárja női csapatunk a Győr ellen.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #eger #mol #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix



Forrás

Start typing and press Enter to search