Isten éltesse, Józsi bácsi!…

 In HÍREK
🎂🥳

Ma ünnepli 80. születésnapját Magyar József, a Szentesi Vízilabda Klub korábbi elnöke, támogatója. Köszönjük az áldozatos munkáját, támogatását, amit a vízilabdáért és a Szentesi Vízilabda Klubért tett, mindezeknek köszönhetően klubunk rengeteg sikert érhetett el, köztük a méltán emlékezetes magyar bajnoki címeket és a máig egyedülálló BEK-győzelmet.

Köszöntésünk alkalmával interjút készítettünk az ünnepelttel.

– Boldog születésnapot kívánunk! Hogy telnek a napjai?
– Köszönöm szépen, nyugdíjasként, de jól.

– Lesz nagy ünneplés?
– Szűkebb családi körben és baráti társaságban töltjük majd a hétvégét a Mátrában, ott ünnepeljük majd meg a születésnapomat.

– Nagyon szereti a vízilabdát, követi még rendszeresen?
– Semmit sem kopott az érdeklődésem a sportág iránt. Figyelem az eseményeket, kijárni viszont a mérkőzésekre már nem tudok néhány éve, mert megműtötték a lábam. Az újságból és a barátoktól viszont rendszeresen tájékozódom a történésekről, leginkább a szentesi meccseket illetően.

– Van más sportág is, amit rendszeresen követ?
– Mindent követek, de a labdarúgás a kedvenc, az a vízilabdával van egy szinten. A Vasasnak szurkolok, remélem összejön nekik a feljutás, korábban Mészöly Kálmánnal jó kapcsolatot ápoltam. Jelenleg három pont a csapat előnye a Győrrel és a Szegeddel szemben, döntő lesz, hogy a hátralévő öt fordulót ki tudja lehozni hiba nélkül.

– Melyek a legnagyobb sportsikerek, amelyek most rögtön eszébe jutnak, megmelengetik a szívét?
– A legkellemesebb emlékeim Szentessel kapcsolatban vannak. A női vízilabdacsapat bajnoki címei, az azóta is egyedülálló BEK-győzelem. Ezekre nagyon büszke vagyok, hogy részese lehettem, illetve arra is büszke vagyok, hogy volt olyan időszak, amikor hét szentesi játékos erősítette a magyar női vízilabda-válogatottat. Szentes kulcsszerepet játszott a női póló elindulásában Magyarországon, ami Dr. Tóth Gyulának volt köszönhető, aki engem is megfertőzött vele.

📸 Vidovics Ferenc



Forrás

Start typing and press Enter to search