Női OB I: Vereséget szenvedtünk a Ferencváros otthonában…

 In HÍREK

Már a mérkőzés elején magabiztos előnyre tett szert a Ferencváros ellenünk a női vízilabda OB I 10. fordulójában, így hiába zárkóztunk fel 7–5-re, 13–7-es vereséget szenvedtünk.

Ferencváros 🆚 Hungerit-Szentesi VK 13–7 (5–2, 2–2, 4–1, 2–2)
Női vízilabda OB I, 10. forduló. Budapest, Népliget, 100 néző. Vezette: Sándor, Madarasi.
Ferencváros: KASÓ – Kövesdi, Muzsnay, Huszti, Bujka 1, CSABAI 7, Gémes 2. Csere: Mihajlovics 1, Hajdú 1, Gerendás 1, Pőcze, Illés, Takács V. Vezetőedző: Béres Gergely.
Hungerit-Szentesi VK: Lekrinszki – Szabó K. 1, Kudella 1, Mihály 1, Kádár, Mandics, KÖVÉR-KIS 3. Csere: Perez 1, Dömsödi, Czirbus, Korom, Dávid. Vezetőedző: Brávik Fruzsina.
Gól – emberelőnyből: 8/4, ill. 10/2.
Ötméteresből: 2/2, ill. -.
Kipontozódott: Pőcze.

🗣 Brávik Fruzsina, a Hungerit-Szentesi VK vezetőedzője: – Gyakorlatilag elengedtük a meccset az elején azzal, hogy 5–0-val indított a Fradi. Hiába kértem rögtön időt, megakasztott bennünket a hazaiak új védekezése, amire nem igazán készültünk, de másokat is megleptek már vele. Nem igazán találtuk a ritmusunkat, de 7–5-nél visszajöttünk a mérkőzésbe, azonban ekkor ismét változatott védekezésén a Ferencváros, és ismét magabiztos előnyt épített fel. Az érdemi munkát hétfőtől kezdjük a lányokkal, ekkor indul el az összecsiszolódás, hogy egy szemrándulásomból is tudják majd, mit szeretnék látni a vízben. Nagyon sokáig nem szomorkodhatunk a mai vereség miatt, mivel jövő szombaton már fogadjuk a Tatabányát, amely papíron könnyebb találkozónak ígérkezik. A lefújást követően kiemeltem a lányoknak, hogy nem számolhatunk tuti sikerrel, de megvan rá az esélyünk, ezért dolgozunk a következő napokban. 🗣

ÖSSZEFOGLALÓ
Villámrajtot vett a mérkőzés elején a Ferencváros. Csabai Dóra vezérletével – sorozatban négyszer talált be – 5–0-val kezdtek. Ezt követően Kudella Panna, Szabó Krisztina és Kövér-Kis Réka góljaival feljebb zárkóztunk.

A harmadik negyed elején már 7–5 állt az eredményjelzőn, ekkor viszont jött egy újabb jó hazai sorozat, és eldöntötték a három pont sorsát. 4–0-s rohamuknak köszönhetően 11–5-tel fordultunk rá a záró nyolc percre. Csökkenteni sajnos már nem tudtuk hátrányunkat, így 13–7-es vereséggel befejeztük be a találkozót.

Legközelebb egy hét múlva, február másodikán, szombaton 18 órától játszik hazai környezetben a Hungerit-Szentesi VK. Az OB I 13. fordulójában a Tatabányát fogadjuk.

✍️ Becsei Dávid
📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#hungeritszentes #ferencváros #budapest #szentes #pallanuoto #waterpolo #vizilabda #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search