Kinyílt az olló…

 In HÍREK

Megszereztük a vezetést a BVSC otthonában a férfi OB I A csoportjának 10. fordulójában, majd az első félidőt szoros eredménnyel zártuk, de a fordulás után kinyílt az olló. 3–2-t követően már 9–2-t is mutatott az eredményjelző, végül 9–4-es vereséget szenvedtünk.

BVSC 🆚 Metalcom-Szentes 9–4 (2–1, 1–1, 3–1, 3–1)
Férfi vízilabda OB I, A csoport, 10. forduló. Budapest, Szőnyi út, 150 néző. Vezette: Kun, Petik.
BVSC: SZAKONYI – Csapó, Vámai 3, Török B. 1, Kovács P., Pásztor 2, Mészáros. Csere: Ágh, Lajkó 1, Létay 1, Ambrus, SUGÁR 1, Szabó B. Vezetőedző: Szűcs Levente.
Metalcom-Szentes: György D. – Nagy M. 1, Vörös 1, Hegedűs, Kuzmenko, Pellei F., Somogyi. Csere: Kókai, Kiss K. 1, Pellei K., Manojlovics, Tóth Gy., Kriszoszpatisz 1. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Gól – emberelőnyből: 5/2, ill. 4/1.
Kipontozódott: Hegedűs.

🗣 Pellei Csaba, a Metalcom-Szentes vezetőedzője: – Jól kezdtük a mérkőzést, a vezetést is megszereztük, majd 3–2-vel ért véget az első félidő. A másodikban viszont kinyílt az olló a két csapat között. Élet-halál harc volt ez az összecsapás a BVSC-nek, mert mindenképpen a felsőházba akar kerülni. Ehhez mérten egy nagyon kemény, de sportszerű meccset játszottunk velük. A legnagyobb problémánknak az bizonyult, hogy a BVSC akarata érvényesült a vízben. A kilenc kapott gólunk teljesen vállalható, viszont a négy lőtt kevés, de ehhez hozzátartozik, hogy rengetegszer eltaláltuk a kapufát, nem volt szerencsénk.
Május végéig 15 tétmeccs vár ránk, borzasztó nehéz sorozatunk lesz. Ésszel kell beosztanunk az erőnket, hogy végig bírjuk az idényt. Következő mérkőzésünkön, a Ferencváros ellen pihennek majd az idősebbek, mivel utána fontos idegenbeli találkozónk lesz a KSI-vel. 🗣

✍️ Becsei Dávid
📸 Archív Fotó: Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #bvsc #szentes #vizilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search