E.ON férfi OB I: hiába Meixner parádéja, vereséget szenvedtünk a Honvédtól…

 In HÍREK

Másodperceken múlt pontszerzésünk a Honvéd elleni a bajnokság 3. fordulójában, végül egy sikeres ötméteresnek köszönhetően 7–6-os vereséget szenvedünk.

Honvéd – Metalcom Szentes 7–6 (1–1, 2–2, 2–2, 2–1)
E.ON férfi vízilabda OB I, B csoport, 3. forduló. Vezette: Marnitz, Homonnai.
Honvéd: Decker A. – Lukács, Kardos 1, Szirányi, Szívós 1, Simon 2, Manhercz Á. 1. Csere: Tóth Gy. 1, Illés 1, Fülöp, Molnár G., Fejős, Gregor. Vezetőedző: Merész András.
Metalcom Szentes: Meixner – Pellei K., Nagy M., Vörös 2, Pellei F., Somogyi 2, Kriszoszpatisz. Csere: Kókai 1, Mátyók, Basara 1, Hegedűs, Gergelyfi. Vezetőedző: Pellei Csaba.

Kiélezett mérkőzés végén minimális különbségű vereséget szenvedtünk a Honvéd ellen. A második negyed közepén 3–1-nél kétgólos hátrányban vízilabdáztunk, a nagyszünetre viszont 3–3-mal mentünk, majd a harmadik negyed elején Vörös Viktor akciógóljával átvettük a vezetést.

Meixner Marcell parádésan védett a kapunkban, két ötméterest is hárított, így többször vezetni tudtunk, míg bő másfél perccel a vége előtt emberhátrányt védekeztünk ki, majd tizenegy másodperccel a meccs vége előtt Kardos Alexander ötméteresből állította be a végeredményt.
Legközelebb szeptember 28-án 19 órától ugrunk medencébe, akkor az OSC-t fogadjuk a 4. fordulóban.

Pellei Csaba: – A Honvéd tartott a meccstől, amely végig nagyon szoros volt. Nem érdemeltünk vereséget. Nagyon picin múlott, hogy szerezzünk legalább egy pontot. Amikor megnyerhettük volna a találkozót, akkor elvitt bennünket a hév és egyénieskedtünk. Rászolgáltunk volna legalább egy pontra. Bár most nagyon fáj a vereség, bízom benne, hogy nem töri le a csapatomat, hanem erőt merít belőle a következő összecsapásokra.

Archív fotó: Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #honvéd #budapest #szentes #vízilabda #pallanuoto #waterpolo #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search