Férfi OB I.: az első negyedben eldőlt…

 In HÍREK
🤽‍♂️

Borzalmasan kezdtünk, ennek köszönhetően az Eger hamar eldöntötte a három pont sorsát a férfi vízilabda OB I. 16. fordulójában Szentesen.

Metalcom Szentes 🆚 Eger 7–13 (0–4, 2–4, 3–3, 2–2)
Férfi vízilabda OB I., 16. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Csizmadia, Kovács S.
Metalcom Szentes: Kardos – Mátyók, Biros B., Chilkó 1, Hegedűs, Hajdú 2, Vismeg B. 1. Csere: Kovács B. (kapus), Pethe, Kürti-Szabó M. 1, Bozó, Vasics, Fülöp 1, Gusarov 1. Vezetőedző: Komlósi Péter.
Eger: Grieszbacher – Gólya 1, Kovács G. 1, Szalai G. 1, Baksa B. 4, Murisics, Krijestorac 3. Csere: Rádli, Spitz 1, Sári A., Lőrincz B. 2, Klár, Dóczi. Vezetőedző: Tóth Kálmán.
Gól – emberelőnyből: 15/4, ill. 9/7.
Kipontozódott: Fülöp, ill. Sári A., Gólya, Lőrincz B.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Komlósi Péter: – Tudtuk, hogy nagy különbség van a két csapat között a jól felkészített Eger javára. Ellenfelünk már harmincegy pontnál jár, mi pedig a kiesőzónából szeretnénk kievickélni. Bizakodva vártuk a mérkőzést, nem tudom, ez rakott-e plusz terhet a játékosaimra. Az Eger igazolta, miért tart ott, ahol, mi pedig nagyon enerváltan kezdtünk. Az első negyedben mutatott játékunk nem tetszett, itt már el is ment a mérkőzés. Az Eger taktikusan növelte az előnyét. Ismét előjöttek a hibáink, a rossz passzok, a tömörülés emberelőnyben, illetve a zónavédekezést sem húztuk szét eléggé. Ezeket mindennap gyakoroljuk, valamiért ma nagyon gyenge volt a csapat fejben. Voltak momentumaink, de összességében értékelhetetlen a teljesítményünk. Gratulálok az Egernek, további sok sikert kívánok a vendégeknek.

Összefoglaló:
✍️ Nem tudtuk megnehezíteni az Eger dolgát. Jobban kezdték a mérkőzést, támadásban és védekezésben is jobban teljesítettek a vendégek, így magabiztos előnyt építettek fel.

A 9. percben már 5–0-ra vezettek, majd a nagyszünetben 8–2-re. Küzdöttünk a fordulás után, ez arra volt elég, hogy ne engedjük, hogy az elején kialakult különbségnél lényegesen nagyobbal fejeződjön be a mérkőzés. 10–3-nál mutatta a legnagyobb különbséget az eredményjelzőn, végül 13–7-es vereséget szenvedtünk.

ℹ️ Szombaton máris újabb bajnoki vár ránk, 17 órától a BVSC vendége lesz a Metalcom Szentes.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #eger #vízilabda #szentes #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search