Női OB I.: az Eger jutott be az elődöntőbe…

 In HÍREK
🤽‍♀️

Nem tudtunk pontot rabolni Egerből, így a hazaiak jutottak be a női vízilabda OB I. elődöntőjébe.

Eger 🆚 Valdor Szentes 16–7 (4–1, 1–2, 4–3, 7–1)
Női vízilabda OB I., 21. forduló. Eger, Bitskey Aladár uszoda. Vezette: Csizmadia, Ercse.
Eger: Kiss A. – Jancsó 3, Borsi, Parkes 3, Czigány 1, Szellák 2, Szilágyi D. 5. Csere: Dulic (kapus), Molnár D., Katona, Párkányi, Kékesi 1, Eve, Szilágyi Sz. 1. Vezetőedző: Sike József.
Valdor Szentes: Füsti Molnár – Varga V., Hevesi, Dankina 1, Samsonova 1, Kövér-Kis 1, Tóth F. 1. Csere: Varga N. (kapus), Dobos 1, Bíró 1, Bicskei 1, Korom, Boldizsár R. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 11/6, ill. 8/1.
Ötméteresből: 1/1, ill. 1/0.
Kipontozódott: Korom.
Továbbjutott: az Eger, az egyik fél 7. pontjáig tartó párcban 9:0-val.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Gratulálok az Eger a győzelméhez és a négy közé jutásához, egyértelműen esélyesebb volt. Nem készültünk sokat a mérkőzésre, felszabadult és agresszív játékot kértem a lányoktól, ami többnyire sikerült, csak az utolsó negyedben nyílt ki az olló a két csapat között. Nem volt kilencgólos különbség, 5–3-nál és 9–6-nál akár szorosabbá is tehettük volna a találkozót, ha pontosabban lövünk vagy jobban védekezünk. Örülök, hogy több lehetőséget tudtam adni a fiataloknak, akik éltek ezzel. Elfáradtunk, most picit pihenünk és felkészülünk a további párharcokra, célunk az ötödik hely megszerzése.

Összefoglaló:
✍️ Az Eger esélyeshez mérten végig kézben tartva a találkozó alakulását nyert és jutott tovább. Mi az ötödik helyért folytatjuk majd a Dunaújváros–BVSC párharc vesztesével. Most kisebb szünet jön a bajnokságban, ugyanis válogatott összetartás következik.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #eger #vízilabda #magyarbajnokság #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search