A szezon legfontosabb meccse jön…

 In HÍREK
🤽‍♂️🔥

A tabellán sereghajtó KSI érkezik ⏰ holnap 18 órára a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodába. A férfi OB I.-ben szerepelő csapatunk fontos mérkőzést játszik a bennmaradás szempontjából.

🥁 Gyertek minél többen a meccsre, hogy itthon tartsuk a három pontot. #hajráSzentes

Ez lesz a héten a második bajnokink. Szerdán délben a Vasas otthonában jó mérkőzést játszottunk, megnehezítettük az angyalföldiek dolgát.

– Elég jól helytálltunk a dobogós otthonában. Az emberelőnyös szituációkat jó százalékkal használtuk ki, de a mérkőzés első felében a védekezésünk is remekül működött, kevés gólt kaptunk. Szeretnénk ezt a játékunkat átmenteni a holnapi összecsapásra – mondta játékosunk, Hegedűs Bence.

Januárban idegenben már összemértük a tudásunkat a Komjádiban a KSI-vel. Akkor nagy csata végén 12–11-re nyertünk.

– A végeredményhez hozzátartozik, hogy végig magabiztosan vezettünk, a negyedik negyed végén jött fel mínusz egyre a KSI. Már 12–8-ra is vezettünk, egy másodperccel a befejezés előtt lőtték az utolsó góljukat. Azóta erősödtünk egy Biros Barnabással, aki mindenképpen nagy hasznunkra válhat most is. Mindent megteszünk a győzelemért, egészséges önbizalommal vágunk neki a meccsnek, de másként nem is lehet – jegyezte meg Bence.

Holnap 18 órától óriási szüksége lesz a csapatunknak a szurkolóinkra is, akik mindig jó hangulatot teremtenek az uszodában.

– Jöjjenek minél többen, mert ez lesz a szezon legfontosabb meccse számunkra – üzente a szentesi szurkolóknak vízilabdázónk, Hegedűs Bence.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #ksi #szentes #vízilabda #tippmix



Forrás

Start typing and press Enter to search