Helyén volt a szívünk…

 In HÍREK
🤽‍♂️

Hatalmasat küzdöttünk, felálltunk többször kétgólos hátrányból, végül vereséget szenvedtünk az E.ON férfi OB I. 4. fordulójában. Szombaton 19 órától Pécsett játszik a következő bajnokinkat. #hajráSzentes

Metalcom Szentes 🆚 Kaposvár 11–13 (3–3, 3–4, 2–3, 3–3)
E.ON férfi vízilabda OB I., 4. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda, 170 néző. Vezette: Vogel, Fodor.
Metalcom Szentes: Kovács B. – Asanin, Vékony 1, Szatmári 3, Vismeg B., Biros B. 2, Hajdú 2. Csere: Pethe, Bozó 2, Magyar, Csorba 1, Kürti-Szabó M., Makán R. Vezetőedző: Komlósi Péter.
Kaposvár: Kósik – Dőry 3, Berta 4, Pellei F. 1, Fülöp 1, Baj, Vindisch 1. Csere: Aranyi 2, Kakstedter, Palatinus, Vörös T., Takács 1. Vezetőedző: Surányi László.
Gól – emberelőnyből: 9/5, ill. 6/1.
Ötméteresből: 1/1, ill. 1/1.
Kipontozódott: Fülöp, Aranyi.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Komlósi Péter: – Gratulálok a Kaposvárnak, kielemeztük őket, egy nagyon jól összerakott csapat rutinos játékosokkal. Óriási szívvel többször is egyenlítettünk kétgólos hátrányból, ezért jár a dicséret a csapatomnak. Rengeteg energiát tettünk a meccsbe, sok minden jól működött ezen a vérbeli rangadón. Sajnos öt-hat olyan átlövésgólt kaptunk, amikor akár két blokk is beleérhetett volna a labdába. Ebben mindenképpen fejlődni kell, de a hajtás és a szív a helyén volt. Ki kell szűrni ezeket a könnyen bekapott gólokat és akkor a következő rangadón nagyobb eséllyel ugorhatunk medencébe.

Összefoglaló:
✍️ A vendégek szereztek először vezetést, de népes közönségünk előtt megfordítottuk az állást. Kovács Barnabás fontos védéseket mutatott be az első negyed során, záporoztak a lövések a kapujára. A kaposváriaknál Berta ihletett formában játszott, nyolc perc játékot követően 3–3 állt az eredményjelzőn.

Bozó emberelőnyös góljával 4–3-ra még mi vezettünk a második negyed elején, de egy 3–0-s sorozattal a vendégek először léptek el kettővel 4–6-nál, a harmadik negyed viszont 5–6-ról indulhatott.

Vindisch-góllal kezdődött a harmadik negyed, óriásit küzdöttünk, de nem sikerült utolérni a vendégeket. A záró nyolc perc 8–10-ről indult.

Jó volt felnézni a lelátóra, népes közönség előtt játszhattunk ismét. Szurkolóink támogatása nem is maradt eredmény nélkül, öt és fél perccel a meccs vége előtt 10–10-nél egyenlítettünk. Pillanatok alatt újból mínusz kettőt mutatott a tábla. Három perc volt hátra a találkozóból, amikor Vékony Ákos lőtt fontos gólt. A harmadik egyenlítő gólt már nem sikerült belőni a szentesi játékosoknak, a végeredményt Dőry állította be, mivel az utolsó percben már nem született gól.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #kaposvár #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix



Forrás

Start typing and press Enter to search