Miskolcon folytattuk győzelmi sorozatunkat #szépvoltfiúk…

 In HÍREK
🤽‍♂️ Miskolcon folytattuk győzelmi sorozatunkat 🥳 #szépvoltfiúk

Fordulatos mérkőzés drámai végjátékát követően hoztuk el a három pontot az E.ON férfi vízilabda OB I. alsóházi rájátszásának 4️⃣. fordulójában Miskolcról. A középszakasz utolsó körében április 13-án ⏰ 11.30-tól az UVSE vendégei leszünk majd. #hajráSzentes

Miskolc 🆚 Metalcom Szentes 12–13 (2–4, 4–2, 4–3, 2–4)
E.ON férfi vízilabda OB I., alsóházi rájátszás, 4. forduló. Miskolc, Kemény Dénes Uszoda. Vezette: Tordai, Ádám F.
Miskolc: Moravcsik – Oltean 1, Krasznai 1, Tanczer, Nagy N. 3, Hegedűs B., Várkonyi. Csere: Smitula, Dubinák 5, Fenech, Varga B. 2, Hok. Vezetőedző: Vidumanszky László.
Szentes: Kovács B. – Bozó 1, Magyar 2, Vékony 3, Szatmári 3, Csorba, Hajdú. Csere: Pethe 1, Asanin, Vismeg B., Biros B. 3, Kürti-Szabó M., Makán R. Vezetőedző: Kis Gábor.
Gól – emberelőnyből: 14/7, ill. 11/6.
Ötméteresből: 1/1, ill. 3/1.
Kiállítva cserével: Oltean, Krasznai, ill. Csorba, Makán R.
Kipontozódott: Hegedűs B., Varga B., Fenech, ill. Biros B.

Összefoglaló:
✍️ Potyogtak a gólok már rögtön a kezdés után, szerencsére többször a hazai háló rezdült. 3–1-re vezettünk három és fél perc után, míg az első negyedet 4–2-vel zártuk. A másodikban tovább növeltük a különbséget, elléptünk 6–3-ra. Innen viszont nemcsak felzárkózott a Miskolc, de át is vette a vezetést, ugyanis egy hosszabb gólcsendet produkáltunk.

Hiába vezettek a hazaik 8–6-ra, erőt merítettünk az előző három győztes meccsünkből és nem adtuk fel. Nagyjából öt perc volt hátra a bajnokiból, amikor 10–10-nél utolértük a házigazdát Biros gólja révén, majd a következő támadásunk során Szatmárinak köszönhetően visszavettük a előnyt, 10–11.

És akkor jött a dráma. Egy perccel és negyvenegy másodperccel a végső dudaszó előtt Magyar Marci megduplázta a különbséget a javunkra, 10–12. Ekkor sem dőlhettünk viszont hátra, következő két támadását ugyanis gólra váltotta a Miskolc. Az utolsó 20 másodperc döntetlenről indult, kaptunk egy emberelőnyt, hét másodperc maradt az eredményjelzőn, amikor Szatmári Kristóf bombagóljával megnyertük a mérkőzést.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #miskolc #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix



Forrás

Start typing and press Enter to search