Helytálltunk a BVSC otthonában…

 In HÍREK
🤽‍♀️

Amíg bírtuk erővel, tapadtunk a BVSC-re, amely a nagyszünet után bebiztosította magabiztos győzelmét. #hajráSzentes

BVSC 🆚 Valdor Szentes 17–11 (3–2, 3–3, 5–2, 6–4)
MOL női vízilabda OB I., 15. forduló. Budapest, Szőnyi úti uszoda. Vezette: Csanádi, Kendeházi.
BVSC: Kakas – Mészáros-Farkas 1, Kolárová 1, Urvári L., Kele 3, Fekete 1, Polák 2. Csere: Doroszlai V. (kapus), Koltay 1, Tóth R. 1, Dobos Cs. 1, Ármai 1, Tóth F. 2, Batizi 3. Vezetőedző: Stieber Mercedes.
Szentes: Füsti Molnár – Horváth Zs. 1, Hnatyszyn, Erdélyi, Horváth L. 1, Kövér-Kis 4, Boldizsár R. 3. Csere: Varga V. 1, Dobos J. 1, Bicskei, Korom, Bíró. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – embeelőnyből: 7/5, ill. 6/4.
Ötméteresből: -, ill. 2/1.
Kipontozódott: Hnatyszyn.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Gratulálok a BVSC megérdemelt sikeréhez. Nem mentegetőzés miatt mondom, de volt hiányzónk, akadt, aki betegségből jött vissza és csak kettőt edzett a héten. Az amúgy is vékony keretünkkel amíg bírtuk, tartottuk a lépést a BVSC-vel, utána viszont jöttek azok a hibák, amelyek nem férnek bele. Könnyű gólokat ajándékoztunk a BVSC-nek, rengeteg gólt kaptunk. Ugyanakkor lőttünk tizenegy gólt, ami jó. Elégedett vagyok a csapatommal. Visszatérő hibák jönnek elő, amiket egy ilyen jó csapat kihasznál. Remélem most már elkerülnek bennünket a sérülések és a betegségek.

Összefoglaló:
✍️ Szép első negyedet produkáltunk, amelyben 1–0-ra és 2–1-re is vezettünk Hnatyszyn Kinga és Varga Viki góljával. A második negyedben kétgólos előnye lett a BVSC-nek, d továbbra is tapadtunk a hazaiakra, így a nagyszünetben 6–5 állt az eredményjelzőn.

Szűkebb kerettel dolgozhatott szakmai stábunk, ez meglátszott csapatuk fizikális erején is meglátszott. Egy 3–0-s győzelemmel megszilárdult a hazai előny, amely a negyedik negyedben csúcsosodott ki. A fáradtság ellenére is nagyot küzdöttek a szentesi lányok, akik jövő szombaton a Tatabányát fogadják majd fontos rangadón.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #bvsc #mol #vízilabda #magyarbajokság #tippmix



Forrás

Start typing and press Enter to search