Vidék bajnokság gyerek II. (2004 és fiatalabbak), Zöld csoport, 4. forduló, 2018. március 17, Nagyvárad

 In HÍREK
Vidék bajnokság gyerek II. (2004 és fiatalabbak), Zöld csoport, 4. forduló, 2018. március 17, Nagyvárad

Szentesi VK B – KESI 2-11

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/45984

Szolnoki Dózsa – Szentesi VK B 10-7

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/46295

Szabics Péter edző:

Az első 3 forduló eredményei alapján esélyesként érkeztünk Nagyváradra, bár nem volt teljes a csapat, de veretlenül vezettük a tabellát. A bizonytalan időjárási viszonyok- és a határátkelés miatt időben indultunk, talán kissé korán is érkeztünk.

A hosszú út és az uszodában töltött várakozási idő miatt részletesebb megbeszélést, majd hosszabb bemelegítést tartottunk. Ettől függetlenül nagyon gyáván és fegyelmezetlenül kezdtük az első mérkőzésünket a Kecskemét ellen. Sem a szoros emberfogás, sem a visszasegítés nem működött, pedig ez lett volna a külső körön lévő játékosok fő feladata. Nem voltunk hajlandóak megfogni a centereket sem. Két gyorsan kapott akciógól után időkéréssel próbáltam felrázni a csapatot.

Semmit nem ért. Elfelejtettünk vízilabdázni. Továbbra is kaptuk az akciógólokat, míg nekünk semmi nem jött össze a támadásban. A nem működő játékunk görcsös akarásba fulladt, és a taktikával ellentétesen a folyamatos betörésekkel, keresztbe úszásokkal csak azt értük el, hogy még a centerünk sem volt megjátszható.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a Kecskemét és a Szolnok többet forgatja a játékosait az Országos-, a Budapest-, és a Vidék bajnokságban, ezért most mások voltak az erőviszonyok a korábbi fordulókhoz képest. Ettől függetlenül nagyot csalódtam a fiúkban, amiért ennyire nem voltak képesek betartani a taktikai utasításokat, és amiért ennyire mélyen a tudásuk alatt teljesítettek.

Továbbra is az első helyen vagyunk két fordulóval a vége előtt, azonban ez a most mutatott játék biztosan kevés lesz a bajnokság megnyeréséhez.

Köszönjük a szülőknek a szurkolást, akiknek volt lehetőségük elutazni velünk. Köszönjük Vincze Zoli bácsinak, hogy ebben az ítéletidőben balesetmentesen hazahozott minket.

Start typing and press Enter to search