Hungerit-Szentesi VK: a 2020–2021-es idénytől Matajsz Márk a vezetőedző…

 In HÍREK

A koronavírus-járvány sok mindent átírt, így a megváltozott gazdasági helyzet miatt a serdülő, ifjúsági és felnőtt női csapatunkat egy ember koordinálja az előttünk álló idényben, Matajsz Márk. A Komlósi Péter által megkezdett szakmai munkát folytatja, Pétertől klubunk úgy vált el, hogy az ajtók nyitva maradtak számára.

Visszatér Szentesre Matajsz Márk, aki női csapatunk, a Hungerit-Szentesi VK vezetőedzője lesz. A szakemberrel kétéves szerződést kötöttünk, Komlósi Pétert váltja a parton.

– Nagyon sok köszönettel tartozunk Komlósi Péternek az elmúlt idényben tett munkájáért. Elégedettek voltunk vele, sajnáljuk, hogy nem mutathatta meg a lányokkal a pandémia miatt a bajnokság végén, hogy beért a munkájuk, ugyanakkor a decemberi magyarkupa-bronzérem önmagáért beszél – nyilatkozta Dömsödi József, a Szentesi Vízilabda Klub női szakosztály-vezetője.

Az előttünk álló két szezonra Matajsz Márkkal kötöttünk szerződést, aki korábban már dolgozott a Szentesi VK kötelékében, ráadásul hazatér Szombathelyről, hiszen Kurca-parti származású.

– Nagy reményekkel nézünk a közös munka elé, kiváló szakember kezeibe kerül a csapat. Márk az elmúlt négy évben Szombathelyen a férficsapat mellett már bizonyította rátermettségét. Nem idegen közegbe érkezik, hiszen korábban Tóth László vezetőedző távollétében többször tartott edzést a keretnek – jegyezte meg Dömsödi.

Hamarosan bejelentjük a 2020–2021-es idényre szóló játékoskeretünket, valamint hosszabb interjút is olvashatnak majd új vezetőedzőnkkel.

📸 Vidovics Ferenc



Source

Start typing and press Enter to search