Férfi OB I.: a Vasas érkezik Szentesre…

 In HÍREK

Az ötödik forduló mérkőzésével folytatódik a Metalcom Szentes számára a férfi vízilabda OB I. Pellei Frankék ellenfele a Vasas lesz, az angyalföldiek érkeznek a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodába szombaton 18 órára.

Nehéz sorozat vége közeledik férficsapatunk számára, hiszen a 2020–2021-es bajnokság top ötös csapatai közül az első körből már csak a Vasas és a Ferencváros van hátra számunkra, a hetedik fordulótól viszont olyan mérkőzéseket játszunk, amelyeken reális eséllyel ugrunk medencébe a pontokért. De cseppet sem lesz könnyű, ahogyan a holnapi hazai találkozónk sem.

A négy bajnokiján még veretlen Vasas érkezik Szentesre. Nyertek Pécsett és Egerben, illetve otthon a BVSC ellen, míg a Honvéd ellen hazai környezetben 9–9-es döntetlennel zártak. A nemzetközi kupabúcsú után Vad Lajos vezetőedző és az angyalföldiek útjai szétváltak, az azóta megrendezett két magyar kupa-mérkőzésen – a Szegedi VE ellen kettős győzelemmel jutottak az elődöntőbe –, illetve a BVSC elleni OB I.-es találkozón is Mátféfalvy Csaba irányította a csapatot.

📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #vasas #vízilabda #magyarbajnokság #szentes #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search