Női OB I: óriási szívvel küzdöttünk Egerben…

 In HÍREK

Közel álltunk a pontszerzéshez a bajnoki rajton a női vízilabda OB I-ben, végül 8–7-es vereséget szenvedtünk Egerben.

Eger – Hungerit-Szentesi VK 8–7 (3–2, 1–1, 3–2, 1–2)
Női vízilabda OB I, 1. forduló. Eger, 200 néző. Vezette: Vogel, Kenéz.
Eger: Magyari – Szilágyi D. 2, Menczinger 2, Katona, Pulyblank, Szmodics. Csere: Bódi, Czigány 4, Szilágyi Sz., Vályi F., Polák. Vezetőedző: Biros Péter.
Hungerit-Szentesi VK: Lekrinszki – Varga V. 2, Bocskay, Jankovics 2, Kádár, Kövér-Kis 3, Tóth F. Csere: Mácsai K., Dömsödi, Villa, Kudella. Vezetőedző: Komlósi Péter.
Gól – emberelőnyből: 0/6, ill. 2/6.
Ötméteresből: 3/3, ill. 2/2.
Kipontozódott: Vályi F., ill. Varga V.

Danijela Jankovics centergóljával indult a találkozó, amely az első két negyedben olyan mederben folyt, ahogy terveztük. Szoros mérkőzést játszottunk, így 4–3-as hazai vezetéssel fordultunk.

A harmadik negyed közepén a hevesiek elléptek 7–3-ra, de az óriási szívvel küzdő csapatunk nem süllyedt el, hanem ismét nyílttá tette a három pont sorsát. Közel voltunk hozzá, de végül nem sikerült pontot rabolnunk, legközelebb október 5-én 18 órakor a címvédő UVSE-t fogadjuk a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

Komlósi Péter, a Hungerit-Szentesi VK vezetőedzője: – Úgy érzem, hogy jól álltunk bele a mérkőzésbe, a harmadik negyedben viszont kialakult egy háromgólos különbség az Eger javára. Ekkor féltem, hogy elfogyunk, de visszajöttünk a mérkőzésbe, óriási szívvel játszottak a játékosaim.

Összességében jól mozogtunk, a megbeszélt dolgokat csapatszinten jól megvalósították. Egyénileg voltak olyan hibák, amelyek könnyen javíthatók, ha ez sikerül, akkor csapatszinten nagyot léphetünk előre. Gratulálok az Egernek, hogy megnyerte a hazai rangadót sportszerű játékkal, de a csapatomat is nagyon megdicsérem, hiszen már az első bajnoki akkora szívvel vízilabdáztak, amekkorát legtöbbször a rájátszásban láthatunk.

📸 Archív fotó: egrivizilabda.hu

#szentesivízilabdaklub #hungeritszentes #eger #szentes #vízilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search